'A goal without a plan is just a wish'

Wat zijn jouw doelen? Wil je er naakt beter uitzien? Wil je een betere voetballer, basketballer, schaatser of rugbyspeler zijn? Wil je je goed voorbereiden op een carrière als militair? Of wil je deelnemen aan CrossFit-wedstrijden?|

Bij CrossFit Heerenveen werken we elke dag samen met jou aan het realiseren van jouw doel. We passen de oefeningen aan op jouw niveau en helpen je om steeds een extra tandje bij te zetten. De soms subtiele aanpassingen zorgen ervoor dat jij de ideale training krijgt, ook tijdens groepslessen. Daarnaast geven we jou specifieke oefeningen en trainingen, zodat je ook naast de groepslessen zelfstandig, met een buddy of met een coach, aan je minder sterke kanten kunt werken. Jij stelt het doel, wij helpen je met het plan om je doel te realiseren.

Elke dag kun je bij ons terecht voor de Work-out of the Day (WoD). Deze is aan te passen aan jouw doel. Daarnaast krijg je bij CrossFit Heerenveen volop de ruimte en de juiste begeleiding om zelf of samen met je vrienden specifieke onderdelen te trainen. Het maakt niet uit wat je doel is; alles is mogelijk.