Introductiecursus

Goed. Je bent er. Nu gaan we echt trainen!
Je zoekt een nieuwe uitdaging, iets waarbij je je hele lichaam traint en zo effectief mogelijk. Niet alleen kracht maar ook conditie….
Gevonden!!

Je hebt of kan nog steeds 1 gratis proefles volgen om zelf te beleven hoe tof en effectief CrossFit is. En nu wil je verder..

De manier om te beginnen is via de introductiecursus. Dit zijn drie lessen waarbij je alle basis beginselen van CrossFit doorneemt. Deze zijn verplichte kost voor nieuwe leden zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden. Hierbij zullen maximaal 8 personen deelnemen zodat we  extra goed op de juiste uitvoering kunnen letten en dat iedereen de juiste begeleiding krijgt We nemen alle afkortingen en belangrijkste oefeningen door en natuurlijk aan het einde van elke les een WOD (Workout of the Day).

Voor de introductie lessen hebben we vaste tijden. Hiervoor zul je je een klein beetje moeten aanpassen.
Hierna kun je zelf kiezen op welke dagen je wil komen trainen.

Voor info of opgave info@crossfitheerenveen.nl

Als de reguliere beginnerslessen jou niet goed uitkomen, dan hebben we ook een alternatief. Met dit traject van drie één-op-één lessen nemen we alle technieken met je door wanneer het jou uitkomt. De kosten hiervoor zijn € 150

Komen de tijden van de beginnerslessen jou niet goed uit of wil je graag eerder beginnen? Neem dan contact met ons op om de eerste één-op-één les in te plannen en te beginnen met CrossFit

Er zijn kleedkamers met douches en we hebben de koffie en thee klaar staan! Tot snel.

Team CrossFit Heerenveen